rickenrowin.reismee.nl

Weer een weekje

Hallo iedereen,

Weer een update vanuit het verre Australië. Deze week is er niet zoveel spannends gebeurd. Onze projecten gaan gewoon door.

We zijn afgelopen donderdag een stukje wezen lopen door de stad. Dit keer zijn we in West End begonnen en daarna langs de rivier af gelopen naar South Bank. Tijdens de wandeling hebben we graffiti gevonden op een van de bruggen hier in Brisbane. Dit was wel speciale graffiti, omdat het niet geverfd was, maar geprojecteerd. Dus eens wat anders. Daarna, hoe meer we richting South Bank gingen, hoe meer mensen we tegen kwamen. Het was echt super druk op South Bank en dat allemaal vanwege Pokemon GO. Erg vreemd om zoveel mensen bij elkaar te zien die alleen maar op hun telefoon aan het kijken zijn…

Op vrijdag zijn we ’s avonds gaan stappen met mensen van Rowin’s universiteit. Dat was echt super gezellig! Zaterdag zijn we naar een food festival op South Bank geweest, genaamd Regional Flavours Festival. Er waren allemaal kraampjes met allerlei verschillend soort eten. Ook waren er kraampjes die lekkers verkochten, allemaal streek producten. Wij hebben natuurlijk ook wat geprobeerd: verschillende soorten braadworst en broodje pulled beef voor lunch. En als toetje een lekkere muffin en donut. Jammie jammie! ’s Avonds zijn we naar de bios geweest: Central Inteligence met The Rock en Kevin Hart. Die film is aan te raden, super grappig!

Zondag zijn we naar de Botanical Gardens in de stad geweest. Dat is vooral een groot park met allerlei aparte soorten bomen en wat planten. Hier was ook een klein marktje, waar ze toevallig ook echte Nederlandse poffertjes verkochten. Helaas hadden we al geluncht, anders hadden we die zeker geproefd. ’s Avonds hebben we een BBQ gehad met onze huisgenoten. Ofja BBQ… het regende dus we hebben wat worstjes afgebakken in een pan en broodje hotdog gegeten.. Was erg gezellig!

Nou dat was het dan weer voor deze week, zoals we al zeiden: niet echt heel spannend…

Groetjes

Rick en Rowin

Reacties

Reacties

Opa Jan / Oma Hennie

Het was niet erg spectaculair maar wel gezellig en dat was ook de insteek.
Geniet zolang het mogelijk is.
Kusjes,

Oma nelly Opa Mari

Het was toch gezellig dat is het voornaamste,denk aan de lijn met al dat lekkers,groeten uit schijndel tot het volgende verhaal.

groetjes nelly-mari

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!